avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cum calculez concediul de odihna
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cum calculez concediul de odihna

Salutare! As vrea sa ma ajutati sa imi calculez concediul de odihna.
Situatia mea este urmatoarea: lucrez la o firma din noiembrie 2009; in noiembrie am kucrat cu jumate de norma, iar din decembrie cu norma intreaga (8h/zi); angajatorul mi-a facut contract abia din 17 ianuarie si de atunci nu am avut concediu; in contract scrie ca am dreptul la 21 de zile lucratoare de concediu; eu imi iau concediul incepand de luni, 02.08.2010; salariul meu consta in 1500 lei/luna, in mana.
Ma puteti ajuta sa calculez? Pt ca nu am priceput exact cum trebuie calculat...
Cel mai recent răspuns: ContSters157635 , utilizator 12:23, 31 Iulie 2010
aveti in total drept la 24 zile de concediu , 3 ptr anul trecut si 21 ptr anul in curs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decembrie cu 8h de munca pe minus. ... cristi1892 cristi1892 Buna ziua, Am terminat luna decembrie cu 8h de munca pe minus. Lucrez in trei schimburi, iar in perioada 2-23 decembrie am avut 17 zile lucrate. Pe perioada ... (vezi toată discuția)
Co la 1/2+1/2 norma juanis juanis lucrez cu 1/2 norma la 2 firme. la fiecare firma mi-au calculat 12 zile/an CO. este corect calculul, din moment ce lucrea 8 h/zi si legea spune ca 21 de zile e ... (vezi toată discuția)
Refuzare concediu odihna pe contract part-time vcoada vcoada Buna ziua tuturor, Sotia mea lucreaza in regim de part-time la un call center si se pare ca are probleme cu obtinerea concediului pe anul asta. In ... (vezi toată discuția)