avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Nu sunt despartita,iar sotul este de 2 luni plecat in voiaj.De atunci nu mi-a mai trimis
bani nici macar ptr baiat care are 18 ani, dar este elev.El nu apare cu salariu dar are contract ptr diurna care este destul de mare.Are stipulat in contract o parte fixa+overtime(ce lucreaza peste program).Am dreptul sa-mi dea ceva fara sa divortez si daca divortez baiatul are dreptul la 25% din diurna+overtime? MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: giurgiu lacramioara , utilizator 00:50, 2 August 2010
mai intai divortati si apoi puteti sa cereti pensie pt baiatul dvs atata timp cat e minor sau daca a depasit varsta de 18 ani studiaza la o facultate - curs zi.
SOTUL PLEACA IN VOIAJ CATE 4LUNI,CU 2 LUNI ACASA.ARE CONTRACT DE DIURNA PE CARE IL SEMNEAZA DE FIECARE DATA CAND PLEACA IN VOIAJ. PTR CELE 2 LUNI NELUCRATE PRIMESTE 300 EURO PE LUNA NUMAI DACA SE IMBARCA LA ACEEASI COMPANIEIN MOMENTUL SEMNARII NOULUI CONTRACT. EL PLEACA DE MULTI ANI LA ACEEASI COMPANIE. SE CONSIDERA CA ARE VENIT FIX?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara din diurna ofiter marina giurgiu lacramioara giurgiu lacramioara DE 2 LUNI SOTUL CARE ESTE PLECAT PE MARE NU-MI TRIMITE BANI NICI MACAR PTR PLATA FACTURILOR DE CAND ERA ACASA SI EL. AVEM UN BAIAT DE 18 ANI ELEV, SOTUL NU ... (vezi toată discuția)
Diurna si pensia de intretinere minor ContSters114133 ContSters114133 am tradus contractul de imbarcare al sotului meu si nu am gasit niciun cuvant care sa reprezinte aceasta diurna.in afara de salariu de baza,sambete,duminici si ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara copil de navigator Dodoaca Dodoaca Buna ziua! Am o nelamurire in leg cu pensia alimentara in cazul personalului navigant. Suntem casatoriti din 2012 iar sotul meu s-a hotarat sa divorteze. Avem ... (vezi toată discuția)