buna ziua! Ce pot opune art 10 pct 2 din og 27/2002 -solutionare petitii - care stipuleaza:"daca dupa trimiterea raspunsului se primeste o noua petitie cu acelasi continut aceasta se claseaza?"
Vreau sa contracarez niste abuzuri, in urm speta: Am un vecin cu vila p+5, care are caramida Nevada, CA SI FERESTRE, in nr de 15, inspre mine, cu goluri in zidarie, fapt ce contravine CCivil si legislatiei in constructii. Am sesizat primaria,si acesta la controlul efectual de inspectori a pus caramizile lipsa fara ciment, de forma, iar acum le-a dat jos. Fenteaza legea, foloseste constructori la negru, care lucreaza fara plasa de protectie, mi-a produs daune casei...poveste lunga. Acum vreau sa sesizez iar primaria, dar dansii au f "amabili" si mi-au vb de art 10 alin 2.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat. Multumesc
vecinatatea este prevazuta de codul civil. deci, adresati-va instantei cat mai repede, pentru ca exista termene in care trebuie sa va incadrati. Functioneaza uzucapiunea.
multumesc de raspuns.
Cum sa contracarez clasarea reclamatiei avand acelasi obiect CA SI PRECEDENTA FORMULATA DE MINE IN CONTRA VECINULUI de catre primarie?
Aceste caramizi Nevada sunt prevazute expres in vreun act normativ?
vecinul in cauza nu s-a supus prevederilor din procesul-verbal al primariei si nu a inchis golurile de aerisire, in fapt cca 3-4 caramizi nevada intr-o fereastra de 20 caramizi. Acum a pus o placa traslucida prevazuta cu dibluri de aluminiu de 10-15 cm, in dreptul fiecarei ferestre (mentionez ca intre proprietati e o distanta de 30 cm, nu de 1.90)si, in spatele acestor placi, isi face geam cu deschidere pe interior.
Legat de folosirea muncitorilor cu nerespectarea legislatiei in constructii, la negru, fara plasa de protectie etc, in afara de ITM, unde trebuie sa ma adresez?
Multumesc.
atata timp cat primaria nu il da in judecata aveti slabe sanse.puteti sa dati dvs primaria in judecata ca sa fie obligata de catre instanta sa ia masuri impotriva neregulilor produse de vecinul dvs.