avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... OUG nr 50/2010 - Schimbarea costurilor aferente ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

OUG nr 50/2010 - Schimbarea costurilor aferente contului curent pot fi considerate acceptate tacit?

Buna ziua,

As dori sa stiu daca schimbarea comisionului lunar de administrare a contului curent, cont pe care sunt obligat sa il tin deschis la o banca in urma unui contract de credit, poate fi considerata acceptata tacit.

Va multumesc,
Marcel
Cel mai recent răspuns: MarcelB , utilizator 20:46, 31 Iulie 2010
Da. Chiar daca banca va trimite contractul modificat cu dispozitiile Ordonantei 50/2010 si nu i; semnati, se considera acceptare tacita.
Din pacate poate fi considerat accept tacit.Probabil va mai trece ceva vreme pana cand cei care sunt prejudiciati de banci prin politica lor de monopol pot fi date in judecata si sa plateasca despagubiri.In prezent legislatia favorizeaza in mod evident bancile.
Eu ma refeream la schimbarea comisioanelor pentru administrarea conturilor curente care nu necesita schimbarea contractului de credit dar imi modifica DAE.

Va multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision administrare cont credit banca romaneasca dutzu dutzu Buna ziua, In data de 07.11.2007 am contractat un credit ipotecar in valoare de 55200 Chf la Banca Romaneasca. La momentul respectiv mi s-au oprit 552 chf ... (vezi toată discuția)
Comision de risc banca scristi2011 scristi2011 Buna seara, vin cu rugamintea la dvs sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la contractul meu de credit cu o banca.In contractul meu de credit semnat in 2008 ... (vezi toată discuția)
Comision administrare cont TudorB TudorB Buna ziua. Am un credit de nevoi personale cu ipoteca din decembrie 2011 si, de cateva luni, banca imi percepe, mie si sotiei in calitate de girant, comision ... (vezi toată discuția)