avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... La ce perioada se dau termenele in recurs
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

La ce perioada se dau termenele in recurs

Buna ziua.Am un litigiu,pe civil,la care am castigat fondul,si este f posibil sa ajung pana la recurs.Am auzit dintr-o sursa ca termenele in recurs,care se judeca la ICCJ,se dau la perioade f mari chiar si 6 luni.Sa inteleg ca desi recursul ar dura doar 2 infatisari ar putea echivala cu 1 an de zile?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 11:08, 1 August 2010
De regula asa era. S-ar putea insa sa se reduca aceste termen dupa legea micii reforme in justitie care a fost aprobata zilele trecute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire-recurs (citati intr-un proces despre care nu stiam) a_mirela a_mirela De curand am aflat absolut intamplator de pe internet ca-s citata atat eu cat si tatal meu intr-un proces la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru un ... (vezi toată discuția)
Redactarea si comunicarea unei sentinte civile clr2607 clr2607 Buna ziua.Am si eu o intrebare/nelamurire.Pe 25 iunie s-a dat o sentinta civila,la Curtea de apel Bucuresti supusa insa recursului la ICCJ.S-a declarat recurs ... (vezi toată discuția)
Recurs ovidiu7 ovidiu7 Va rog sa-mi spuneti daca este o regula in a se dispune recurs sau nu intr-un proces.Am un proces simplu cu primaria si credeam ca dupa judecarea la TB si la ... (vezi toată discuția)