avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cat trebuie sa platesc la CASS?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cat trebuie sa platesc la CASS?

Am terminat somajul , in prezent nu am nici un loc de munca , ce acte imi trebuie ptr. a incheia ce CJAS contract pentru a beneficia de servicii medicale gratuite ?
si care este suma lunara a contributiei ?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:13, 1 August 2010
1. Va prezentati la CJAS cu actul de identitate si incheiati un contract de asigurari sociale de sanatate.
2. Suma asigurata trebuie sa fie minimum salariul minim pe economie (600 lei) iar contributia lunara este de 10,7%din suma asigurata.
corect ce a spus colegul anterior cu specificatia ca daca locuiti in bucuresti contributia trebuie platita la casa de asigurari de sector.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de asigurari de sanatate danielastoen danielastoen um pot sa ma inscriu la casa de asigurari de sanatate daca nu sunt angajat si nu am venituri ?Vreau sa platesc cotizatia.Ce documente trebuie sa depun si unde ? (vezi toată discuția)
Plata contributiilor de asigurari sociale de sanatate ion emil ion emil Buna seara. Am urmatoarea intrebare. Sotia mea a terminat perioada de somaj,si doreste sa plateasca contributia la asigurarile de sanatate din mana. In ultimii ... (vezi toată discuția)
Contributie la fondul de sanatate valvalentina valvalentina As dori sa stiu daca in situatia in care nu mai am serviciu, imi pot plati singura contributia la fondul de sanatate public, pt a beneficia de medicul de ... (vezi toată discuția)