avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dupa ce se termina perioada de somaj de 6 luni mai pot ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dupa ce se termina perioada de somaj de 6 luni mai pot prelungi somajul?

cu cat pot perlungi somajul dupa cele 6 luni de indemnizatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 1 August 2010
Nu se mai prelungeste somajul ... va puteti incadra si apoi daca indepliniti conditile prevazute de lege beneficiati din nou de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la somaj OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI daca am fost incadrat in muca pe perioada determinata la expirarea celei de a doua prelungiri nu mi se mai prelungeste contractul pentru ca este reducere de ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa facultate. Marius Negut Marius Negut Sotia mea a terminat facultatea anul acesta,a inaintat dosarul pentru somaj.Pe ce perioada se acorda ajutorul de somaj pentru absolventii de studii ... (vezi toată discuția)
Somaj garnita georgiana garnita georgiana buna ziua ,spuneti-mi va rog pot sa mai beneficiez de somaj in conditiile in care eu am fost in indemnizatie de cresterea copilului 2 ani ,dar inainte de asta ... (vezi toată discuția)