Problema mea am expus-o pe forum la
www.avocatnet.ro/content/for...
Ar mai fi cateva aspecte care nu le-am pus , ca si-asa a fost prea lunga intrebarea.
Onorariul ar consta din faptul ca in contractul meu de inchiriere scrie la art 13 al 5 : "Daca chiriasul nu plateste chiria sau orice alta suma de bani datorata prezentului locator , locatorul trebuie sa ii anunte inscris neplata.
(am facut-o)
Daca chiriasul nu plateste prezentului locator in termen de 15 zile de la primirea notificarii , atunci prezentul locator poate considera aceasta o incalcare a contractului de inchiriere.
Daca chiriasul incalca contractul de inchiriere , prezentul locator poate sa puna capat contractului de inchiriere si sa reintre in posesia spatiului.
Chiriasul va plati locatorului o suma egala cu balanta chiriei pentru restul termenului de durata a contractului de inchiriere.
Cum pana la finele contractului sunt mai mult de 12 luni , ar rezulta minim 1500 euro care vor face obiectul onorariului de succes. Se mai pot adauga ceva daune morale , fiindca eu am avut lumina oprita din cauza chiriasilor , si nu am putut face investitie in apartament.
In instanta ma prezint singura , ca sa fie mai mic efortul avocatului .
Daca vre-un avocat ambitios doreste sa ma ajute.... , doar sa aibe un cabinet in Bucuresti, as fi foarte recunoscatoare.
Cu stima , Rodica Burlacu , jazz333uk@yahoo.co.uk