De cateva luni s-au mutat cu un etaj mai jos doi chiriasi. In fiecare zi pun muzica si nu ma pot odihni si nici nu pot invata pentru facultate. Ne-am certat de nenumarate ori cu ei, dar degeaba. La politie nu pot sa-i reclam pentru ca pe ceilalti vecini nu-i deranjeaza, ei spun ca nu se aude nimic. M-am gandit sa-i reclam ca nu au contract de inchiriere, deci stau ilegal. Unde ar trebuie sa depun reclamatia? Sau daca puteti sa-mi dati alte sfaturi cu privire la situatia aceasta? Multumesc.
Daca nu pleci de buna voie si cere evacuarea ta in instanta vei plati costurile de judecata si poate cere si daune de la tine.
Pe de alta parte poate apartamentul nu este vandut. Tu ai cumpara un apartament fara sa il vezi. A intrat proprietarul in lipsa ta sa prezinte apartamentul la vanzator ?
aici sunt 2 topicuri ...pentru primul cu galagia sper ca s-a rezolvat cu asociatia de propr sau ceva de genu ...si la al doilea topic...nu cred ca a vandut apartamentul :) ai putea sa ramai in apartament daca propr iti este dator cu ceva pentru reparatii facute de tine :P