avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Administrare bunuri-licitatie sau nu????
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Administrare bunuri-licitatie sau nu????

Buna ziua
Am urmatoarea intrebare la dvs.
Fiind o autoritatea locala, si avand intentia de a da unei societati private in administrare niste bunuri proprii (pt intretinere, incasare chirii etc), care este procedura?
Licitatie sau cum?
mentionez ca societatea respectiva va trebuie sa vireze 50% din incasari autoritatii locale.

Va mmultumesc
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 12:30, 2 August 2010
Sigur este vorba de o "dare in administrare" sau este vorba de o concesionare a bunurilor? Bunurile sunt proprietate publica sau privata? Daca bunurile sunt proprietate publica, concesionarea se face conform oug 54/2006. Darea in administrare, din cat stiu eu, se face conform legii 213/1998.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere teren primarie danasrl danasrl Buna ziua! Am urmatoarea intrebare: suntem o societate comerciala si dorim sa inchiriem un teren de la o primarie. Care este legea aplicabila pentru ... (vezi toată discuția)
Concesiune teren aflat in domeniul public lidia31 lidia31 imi poate spune si mie cineva care este legislatia in vigoare pt concesiunea de terenuri aflate in domeniul public ...si as dori o documentatie de atribuire pt ... (vezi toată discuția)
Transfer drept de administrare georgelgica georgelgica Care este temeiul legal pentru transferul dreptului de administrare pe care o societate comerciala il exercita asupra unor imobile, terenuri, in favoarea ... (vezi toată discuția)