avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu pentru cresterea copilului - am dreptul sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu pentru cresterea copilului - am dreptul sa obtin venituri?

Daca sunt in concediu pentru cresterea copilului, pot lucra intr-o firma fara a pierde indemnizatia si fara a renunta la actualul loc de munca? Ma refer pentru un an de zile cat mai am de stat in concediu.
Daca da, cum pot face acest legal?
Va multumesc pentru timpul acordat!
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 23:18, 12 Septembrie 2007
Nu poti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de munca nou si indemnizatie concomitent anonim1987 anonim1987 Buna ziua! Sunt in concediu crestere copil si beneficiez de indemnizatie pana in luna februarie inclusiv. Mi s-a oferit un nou loc de munca la alta firma si ... (vezi toată discuția)
Postdoctorat andyc25 andyc25 Buna ziua, In prezent sunt in concediu de ingrijire copil si m-ar interesa inscrierea la Scoala PostDoctorala. In acest caz, datorita incasarii bursei ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare in timpul ccc Ioana_Albu Ioana_Albu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt mama unui copil de 9 luni, in concediu de crestere a copilului pe o perioada de 2 ani. As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)