avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cum pot afla
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cum pot afla

a trecut o luna de cand mia fost retinut permisu de conducere pentru alcool si nimeni nu ma mai chemat nici unde cum pot afla ce acoolmie mia iesit an sange?
Cel mai recent răspuns: m.belu , utilizator 17:33, 3 August 2010
la dosar la politie afli detalii,la agentul care instrumenteaza cazul;
nemes a scris:

a trecut o luna de cand mia fost retinut permisu de conducere pentru alcool si nimeni nu ma mai chemat nici unde cum pot afla ce acoolmie mia iesit an sange?

Va puteti adresa Serviciului/biroului de politie rutiera din cadrul caruia face parte politistul respectiv, care a constatat fapta( uitati- va pe dovada eliberata, pentru ca acolo sunt mentiunile acestea) si va puteti adresa si Serviciului Medico- Legal, unde vi s- au recoltat probele de sange.

:oops:
Va multumim daca incercati sa respectati regulile Forumului Avocatnet.ro, in sensul de a nu scrie in graba, ci cu atentie, in editarea textului corect sub aspectul regulilor gramaticale!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta bauturilor alcoolice si cu nr provizorii expirate Rus Norbert Rus Norbert Buna,Ma numesc Rus Norbert si in data de 26.04.09 am avut o urgenta si a trebuit sa ma deplasez cu masina intr-o alta localitate situata la 40km de domiciliul ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice Ene  Dragos Ene Dragos Se poate obtine dovada CU DREPT de circulatie de la parchet (cea de 30 de zile) cand sunt cercetat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.Am ... (vezi toată discuția)
Mia fost retinut permisu pe motivul ca am refuzat sa suflu in echilotest? sas_marian_anca sas_marian_anca In data de 2.09.2010 mia fost retinut permisu de conmducere in urma unui acident rutier fara victime(am derapat cu masina intr-o curba si mam rasturnat) nu am ... (vezi toată discuția)