avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Nu am formulat plangerea prealabila in contencios ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Nu am formulat plangerea prealabila in contencios administrativ. Ce se poate intampla la proces?

Sunt functionar public si mi s-au incalcat drepturi prin emiterea unei hotarari a institutiei unde lucrez. Am deschis proces in contenciosul administrativ, fara a face plangere prealabila institutiei emitente, nici celei ierarhic superioara. Acum mi se cere, la proces, sa precizez daca am formulat aceasta plangere. Ce se va intampla?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 14:14, 2 August 2010
Respingerea actiunii ca fiind prematur introdusa.
Se va respinge actiunea ca prematur introdusa.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator
vi se va respinge actiune intrucat nu ati efectuat procedura prealabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura prealabila intr-un dosar de contencios administrativ statachevioleta statachevioleta Am fost schimbata dintr-o functie publ.,cel putin asa se intituleaza hotararea ,insa in realitate motivul este abuz in serviciu relatat de 3consilieri dar ... (vezi toată discuția)
Pot ataca un act in contencios administrativ? _Alin_ _Alin_ O institutie publica mi-a incalcat un drept de-al meu pe care o lege este in favoarea mea. Legea care imi da drept mie este de fapt un ordin de la un minister ... (vezi toată discuția)
Termenul de introducerea a plangerii prealabile in contencios administrativ Ivascu Ionel Ivascu Ionel Aş vrea să ştiu ce consecinţă ar putea avea formularea plangerii prealabile impotriva unui act administrativ cu caracter individual peste termenul ... (vezi toată discuția)