avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare teren extravilan, o pozitie din titlu de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare teren extravilan, o pozitie din titlu de proprietate cu doua pesoane titulare

Intr-un titlu de proprietate pe teren extravilan sunt 2 persoane titulare. Pe verso avem 7 pozitii separate de terenuri extravilan. Dorim ca o persoana din acest titlu sa intabule 1 pozitie ( toata suprafata acelei pozitii ) de pe verso. Cum putem sa facem acest lucru cu costuri cit mai mici.
Mentionez ca cele 2 persoane se inteleg si sunt de acord cu aceasta cedare de teren .
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 12:52, 2 August 2010
Buna ziua !
Fiind vorba de un titlu de proprietate cu doi titulari trebuie mai intai sa faceti partajarea terenurilor in notariat sau prin instanta . Dupa partajare , faceti documentatia cadastrala si intabulati dr. de proprietate la cadastru.
va duceti cu titlul in original si cu cartile de identitate la un notar si va ajuta
mergeti la notariat si faceti partajul.costul e mai mic decat daca ati ajunge in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întabulare teren extravilan Bernet Bernet Bună Ziua, Cum se procedează după ce cumpăr un teren extravilan fara Carte funciară care nu are masuratorile făcute fără extras de carte Funciară. ... (vezi toată discuția)
Se poate face partaj folosind schite de cadastru? lauradafina lauradafina Buna ziua. In urma decesului tatalui meu, am hotarat sa facem succesiunea bunurilor imobile. In titlu figureaza 3 suprafete de teren aflate in extravilan si 3 ... (vezi toată discuția)
Intabulare iuvri iuvri Buna ziua! Imi poate da si mie cineva niste informatii? Cum pot intabula terenul obtinut cu un titlu de proprietate obtinut in baza legii 247/2005? Unde ... (vezi toată discuția)