avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare carte de munca

Buna ziua,

Cartea de munca trebuie ridicata personal de la fosta firma angajatoare sau pot face o cerere de trimitere a ei prin curier sau posta ?
Este dificil sa ajung la fostul loc de munca (contractul a fost incheiat acum 1 an si 2 luni prin demisie) mai ales ca acum lucrez in alt oras si nu exista timp fizic in cursul saptamanii pt astfel de deplasari, si, in acelasi timp, nu am pe cine sa trimit acolo cu vreun fel de imputernicire.

Ultima modificare: Luni, 2 August 2010
CezarDugan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniela Camelia Nicolae , Consilier juridic 11:34, 2 August 2010
Se ridica personal sau cu procura judiciara de catre alta persoana
vorbiti la telefon cu cei de acolo, eventual v-o pot trimite prin scrisoare cu contiunut declarat-e asa ceva la posta cu confirmare de primire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare carte de munca beatedy beatedy Buna ziua, Am o intrebare in ceea ce priveste eliberarea cartii de munca. Am fost angajata la o firma, iar in 1 februarie a fost ultima mea zi la ei ... (vezi toată discuția)
Carte de munca ...cum o pot recupera fara sa ma duc dupa ea din bucuresti taman in sibiu in7heaven in7heaven Recent am schimbat jobul(primul loc de munca) la noul job m-au intrebat de cartea de munca am telefonat la fostul loc de munca si m-au anuntat ca, cartea mea ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca marcela n marcela n buna! am si eu o problema. am plecat de la fostul loc de munca de 8 luni si nu vrea sa-mi elibereze cartea de munca, fostul angajator. i-am trimis recomandata ... (vezi toată discuția)