avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general receptii materii prime
Discuție deschisă în Contabilitate în general

receptii materii prime

buna ziua'
nelamurirea mea consta in intrebarea :
in cazul unei societati care foloseste inventarul intermitent intrebarea care se ridica este urmatoarea :
este posibil receptie fara factura ?
daca de ex.soseste mat.prima pe 1 a lunii dar factura vine numai la sf.luna ce se inreg.?
care sunt inreg contabile ?
ca la inv.intermitent se inreg .:
601%401
4426 daca este factura

multumesc mult pt.raspuns
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 13:07, 13 Septembrie 2007
daca marfa vine fara factura trebuie sa aiba aviz de insotire a marfii.......
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare aviz de insotire cu nir alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Imi spuneti, va rog, care este inregistrarea contabila a unui aviz de insotire a marfii, caruia i s-a facut NIR? Va multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Factura apa plata gradinita thesimonelu thesimonelu am o nelamurire....in cursul unei luni am primit apa plata la gradinita de stat insotita de avize de insotire a marfii....6 avize intr-o luna...iar la sf lunii ... (vezi toată discuția)
Urgent: cum se descarca marfa cumparata cu tva si vanduta fara tva (intracomunitar) Diana2209 Diana2209 se face doar 607 = 371 cu valoarea marfii intrate si ce se intampla cu adaosul comercial (378) - nu se mai evidentiaza? Va rog ajutati-ma Multumesc (vezi toată discuția)