avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - ipoteca
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - ipoteca

Buna ziua. Am un titlu executoriu pentru care am inceput executarea silita asupra imobilului debitorului. Executorul imi spune ca mai exista o persoana care are bani de recuperat de la acelasi debitor si ca are o ipoteca de rang I asupra imobilului. Persoana aceasta a fost parte civila intr-un dosar penal si a pus in executare hotararea ca oricare altul.

De unde a aparut ipoteca? Pentru ipoteca nu ar fi trebuit sa semneze debitorul? Asta nu s-a intamplat niciodata intre cei doi. Avea creditorul cum sa "produca" o ipoteca asa de unul singur?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters7431 , utilizator 10:38, 29 Octombrie 2010
Pe parcursul procesului penal, partea interesata poate cere SECHESTRU ASIGURATORIU. E foarte probabil ca ipoteca sa fi fost pusa in timpul acestui proces.
"Măsurile asigurătorii sunt definite ca fiind măsuri de constrângere reală care constau în indisponibilizarea, până la soluţionarea definitivă a cauzei, a bunurilor şi veniturilor aparţinând învinuitului, inculpatului sau părţii responsabile civilmente, în vederea asigurării reparării pagubelor cauzate prin infracţiune, precum şi pentru garantarea executării pedepselor pecuniare”

"sechestru penal asupra imobilului' ???N-am mai auzit pana acum...:))
Ultima modificare: Vineri, 29 Octombrie 2010
ContSters7431, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca bancii pe 15 ani si...alti creditori Irina S. Irina S. Daca exista un imobil ipotecat de catre banca, pe o perioada de 15 ani dar intre timp apar alti creditori chirografi, ce se intampla cu bunurile ipotecata in ... (vezi toată discuția)
Ma pot executa silit pe o casa ipotecata deja? melania_30 melania_30 Buna seara, debitul meu restant pentru un credit de nevoi personale negarantat este acum de la 35000ron la 65000rom.Firma de recuperari creante mi-a trimis o ... (vezi toată discuția)
Executare imobil ipotecat la o alta banca lolica69 lolica69 Va rog frumos sa-mi spuneti ce este de facut in urmatoarea situatie: Am un credit ipotecar de 70000 euro la o banca pentru care banca are ipoteca de rang 1 ... (vezi toată discuția)