avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce inseamna INSCRISURI ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce inseamna INSCRISURI ?

Doresc sa aflu care este diferenta intre INSCRISURI si PROBE la un proces ?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 14:07, 2 August 2010
inscrisul e o proba
inscrisurile constau in acte, chitante. probele in cadrul unui proces civil pot fi: inscrisuri, martori, interogatoriu, expertiza.
V-ar fi util sa lecturati disp. art.167-225 C.proc civ.

Probe/dovezi pot fi: inscrisurile, interogatoriul partilor, martori, cercetarea la fata locului sau alte probe necesare, cum ar fi de exemplu, ancheta sociala;

Dovada cu inscrisuri este reglementata de disp. art.172-184 C.proc.civ. si face parte din dovezile ce pot fi/sunt administrate in cadrul oricarui litigiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa! camelia21 camelia21 Buna ziua!Ma aflu intr un litigiu de munca cu fostul angajator,ma acuza pt niste fapte la care eu nu am participat si vreau sa il acuz de marturie ... (vezi toată discuția)
Incercare de inducere in eroare a instantei laau laau Partea adversa a depus la dosarul cauzei doua file pe care se afla diverse recipise cu niste numere de inregistrare date de o institutie a statului (acestea ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare la interogatoriu cristina_mihaela cristina_mihaela Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere chemare la interogatoriu. Va multumesc.:D (vezi toată discuția)