avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intoarcere la serviciu dupa concediu maternal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intoarcere la serviciu dupa concediu maternal

cun ma pot intoarce legal la acelasi loc de munca de unde am plecat in concediu maternal?
Cel mai recent răspuns: val_sorina , utilizator 14:53, 2 August 2010
1. Daca este vorba de concediul de maternitate va intoarceti pur si simplu la serviciu si va reluati activitatea.
2. Daca este vorba de CCC pana la 2 ani atunci faceti o cerere de incetare a suspendarii CIM si reluare a activitatii in baza aceluiasi CIM.
ati avut concediu de cresterea copilului pana la doi ani?
eu inca sunt in concediu de crestere a copilului,cel de pana la 2 ani,mai am 7 luni de stat,dar ma interesa cum ma pot intoarce inapoi,deoarece am lucrat in mediul privat,iar angajatorul meu,sincer nu prea mai are loc pt mine acum,deoarece in locul meu a pus o fosta colega ,care la un moment dat ,o pusese pe picior de plecare din firma,dar a chemat-o cand eu am intrat in concediu prenatal! am inteles ca trebuie sa fac o cerere de reintoarcere la vechiul job,dar ..daca spune ca nu mai are loc,eu ce voi face,pt ca seful meu nu prea da personalul in somaj!..ma poate determina sa-mi dau demisia fara a intra in somaj?
nu va poate forta sa intrati in somaj atata timp cat sunteti legal in concediu de crestere a copilului.
nu ati inteles,acum nu ma obliga nimeni nimic,stiu asta,dar dupa terminarea acestui concediu,daca nu mai are loc pt mine in firma,si nici in somaj nu vrea sa ma trimita,eu ce pot face? imi dau demisia fara nici un drept? nici macar de somaj?

Alte discuții în legătură

Dupa ccc pot beneficia de somaj? vaida valentin vaida valentin buna ziua pe data de 23.09.2010 trebuia sa incep munca dupa ce am stat acasa cei 2 ani de cic,cand am fost la mine la servici sa ma interesez cand incep au ... (vezi toată discuția)
Reintors din ccc pana la 2 ani - post restructurat olteanu gabriela olteanu gabriela buna ziua, in data de 26.10.2010 copilul meu a implinit varsta de 2 ani (vineri). pe data de 29.10.2010 am revenit la servici, am facut o adresa in care am ... (vezi toată discuția)
Modificari in cartea de munca ra_ina ra_ina Am o problema legata de locul de munca in sensul in care sunt in concediu prenatal, iar sucursala bancara la care sunt director se inchide, iar eu voi fi ... (vezi toată discuția)