avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie de concediere

daca angajatorul mi-a comunicat verbal ca sunt concediat (doreste sa inceteze relatia de munca cu mine) si mi-a luat posibilitatea de a lucra cu calculatorul , a schimbat parola e-mailului si mi-a blocat telefonul dar nu mi-a dat in scris nimic deocamdata ci doar verbal mi-a zis sa nu mai vin la servici (e cuvintul lui) pot sa nu mai merg la munca sau trebuie sa ma prezint si sa cer ceva de lucru....merci
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:15, 2 August 2010
legal trebuia sa va dea perioada de preaviz de 20 de zile.atata timp cat nu a formulat nimic scris ar fi bine sa mergeti in continuare la serviciu pt ca e obligat sa va plateasca.
fara termen de preaviz nu va poate concedia
Pentru nerespectarea Codului muncii sesizati ITM.
ca sa plecati trebuie sa va dea decizie de concediere.
munteanu59 a scris:

daca angajatorul mi-a comunicat verbal ca sunt concediat (doreste sa inceteze relatia de munca cu mine) si mi-a luat posibilitatea de a lucra cu calculatorul , a schimbat parola e-mailului si mi-a blocat telefonul dar nu mi-a dat in scris nimic deocamdata ci doar verbal mi-a zis sa nu mai vin la servici (e cuvintul lui) pot sa nu mai merg la munca sau trebuie sa ma prezint si sa cer ceva de lucru....merci

Depuneti o sesizare la ITM in care mentionati aceste lucruri si cu aceasta ocazie verificati si daca s-a depus decizia de incetare a c.i.m. de catre angajator.
Ultima modificare: Luni, 2 August 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre concediere alina240 alina240 Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi daca se poate. Cumnatul meu a lucrat pana de curand la o firma de constructii si din cauza ca i-a intarziat salariul i-a ... (vezi toată discuția)
Reclamatie Cimisaru Cimisaru Timp de 6 luni de zile am fost în concediu medical cu prelungire de la comisie din data de 15. 05.2019 până în data de 5.11.2019.In data de 4 noiembrie am ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract de munca mariusastra mariusastra Salut am si eu o problema lucrez la o firma si am un contract de garantie la ei in valoare 2500 de ron in contractul de garantie pe care il am cu ei scrie clar ... (vezi toată discuția)