avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... modificari ORC
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

modificari ORC

cum pot obtine o informatie de la ORC privind o posibila cesiune de creante avand in vedere ca nu am nici o calitate in firma
Cel mai recent răspuns: k_talina , utilizator 15:20, 2 August 2010
k_talina a scris:

cum pot obtine o informatie de la ORC privind o posibila cesiune de creante avand in vedere ca nu am nici o calitate in firma

scuze cesiune parti sociale
prin formularea unei cereri si prin plata unei taxe.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cesiune mona75 mona75 Va rog mult sa-mi spuneti parerea dvs in legatura cu urmatorul caz: Suntem 4 asociati intr-un SRl. Asociat A 55%, asocaiat B 15%,asociat C 15% asociat D ... (vezi toată discuția)
Contract de cesiune comerciantul comerciantul Buna ziua, Situatia este urmatoarea. Exista 2 SRL-uri cu cate 2 asociati fiecare, X si Y. Un asociat de la X vrea sa cedeze din partile sale sociale catre ... (vezi toată discuția)
Desfiintare srl cu 2 asociati arbil arbil Va voi prezenta pe scurt situatia..Am infiintat un SRL impreuna cu inca o persoana in decembrie 2005, eu in calitate doar de asociat, cealalta persoana in ... (vezi toată discuția)