avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... ce acte imi trebuiesc sa-i fac pasaport unui copil ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

ce acte imi trebuiesc sa-i fac pasaport unui copil nascut in strainatate in cazul in care si eu sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate

ce acte imi trebuiesc sa-i fac pasaport unui copil nascut in strainatate in cazul in care si eu sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate
Cel mai recent răspuns: Oana Bogdan , utilizator 10:35, 3 August 2010
In primul rand iti mltumesc pentru raspuns. Mai am o intrebare este necesara prezenta tatalui in Romani, acesta este cetatean strain dintr-o tara nemembra UE, sau este suficienta o declaratie data la consulatul romaniei din tara in care traim?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport strain invalid Andreea42 Andreea42 Buna seara, va rog un sfaf/ In 2009, am depus la un consulat, o cerere pentru pasaport biometric al fiului meu minor, pasaport strain cu domiciliul in ... (vezi toată discuția)
Aducere copil din romania inapoi in strainatate... ioana d ioana d"arc buna seara,am un copil nascut in strainatate pe care l-am dus in romania si are grija mama mea de el,as vrea sa il aduc inapoi si vreau sa stiu ce acte am ... (vezi toată discuția)
Eliberare acte romanesti play2112 play2112 daca un cetatean roman cu domiciliul in strainatate nu mai detine acte romanesti,cum poate dobandi BI/CI sau pasaport romanesc? mentionez ca detine doar ... (vezi toată discuția)