avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cand se face lichidarea de la incheiere contractului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cand se face lichidarea de la incheiere contractului de munca ?

de 7 luni am lucrat intr-un salon de infrumusetare pe postul de manichiurista-pedichiurista ....am anuntat-o pe sefa cu aproape o luna inainte ca vreau sa plec de la salon ...iar cu data de 31 iulie 2010 am semnat act aditional de inchidere a contractului de munca ...i-am zis ca stau in preaviz ca ea sa isi gaseasca om in loc pe post ....dar nu a mai fost cazu pentru ca deja gasisem colega noua ....intrebarea mea este ...are dreptu sa ma lungeasca cu lichidarea pana pe data de 3-4 august 2010 ?sau trebuie sa imi dea banii in ziua in care se incheie contractul de munca ...astept raspuns ...va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:08, 2 August 2010
Trebuie sa va dea banii cel mai tarziu in ziua in care se face plata pe luna iulie pentru toti salariatii.
multumesc mult pentru raspuns....iar in cazul in care nu imi da banii nici in ziua de salar ce as putea face?cui ma pot adresa ?
Solutia sigura este sa dati in judecata pe angajator la Tribunalul din judetul in care aveti domiciliul. Fiind litigiu de munca nu platiti taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediata fara motiv! ContSters160685 ContSters160685 Lucrez la un salon de infrumusetare care nu mai are profit de ceva luni si incepe se se duca in jos de tot! Locul unde stam este inchiriat. In urma cu 2 luni ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract de munca cu art.61 lit.a fanana82 fanana82 in data de 13 08 09 am depus demisia la firma care lucram pe motivul ca nu imi primisem salarul pe luna din iulie si imi gasisem de lucru in alta parte.Ei mau ... (vezi toată discuția)
Scadere 5% din salariu Ramona1982 Ramona1982 Stiu ca poate vi se va parea absurd ce o sa va intreb dar doresc foarte mult sa ma ajutati din punct de vedere legal. Am contract de munca ca..cosmeticiana cu ... (vezi toată discuția)