avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... sediu social la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

sediu social la bloc

#-o#-o#-odaca face o prietena isi face firma cu sediul in apartamentul meu il mai pot inchiria?
ce acte trebuiesc pentru a obtine acordul asociatiei de proprietari pt. a face sediu ( firma nu va avea activitate)? Asociatia de proprietari mi-a cerut contract de comodat la notariat si certificatul de inregistrare al firmei(cum sa am certificat daca nu am sediu??):-/
Trebuie declaratie notariala de la sot ca este de acord ca in apartament sa se faca firma?mentionez ca apartamentul il am din 1998 si m-am casatorit acum o luna.:)
va multumesc pentru ajutor.
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2007
deln2727, utilizator
Cel mai recent răspuns: deln2727 , utilizator 19:36, 17 Septembrie 2007
Pentru a putea face un sediu de firma la dvs. acasa trebuie sa aveti incheiat un contact de comodat sau de inchiriere cu respectiva societate - in curs de constituire.
Daca vreti sa incheiati ulterior unei alte societati, aceeasta nu-si poate declara sediul tot la dvs. in apartament.
Asociatia de proprietari nu are nevoie de nici un certificat pentru a va da acordul.
multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias solicita cf si nr topo tzECUL tzECUL Buna ziua Am un apartament dat in chirie fara forme legale Acum acest chirias doreste sa isi deschida o firma de reparatii telefoane mobile si vrea ca sediul ... (vezi toată discuția)
Sediu firma laaura laaura Buna ziua, Am si eu o intrebare la dvs. O cunostinta care nu imi este totusi prieten m-a rugat sa ii fac sediul firmei sale in apartamentul meu. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Sediu social societate comerciala cosmina.vlad cosmina.vlad Mai este posibil ca un SRL sa aiba sediul social si domiciliul intr-un apartament de bloc? Pentru asta trebuie ca proprietarul sa schimbe destinatia locuintei ... (vezi toată discuția)