#-o#-o#-odaca face o prietena isi face firma cu sediul in apartamentul meu il mai pot inchiria?
ce acte trebuiesc pentru a obtine acordul asociatiei de proprietari pt. a face sediu ( firma nu va avea activitate)? Asociatia de proprietari mi-a cerut contract de comodat la notariat si certificatul de inregistrare al firmei(cum sa am certificat daca nu am sediu??):-/
Trebuie declaratie notariala de la sot ca este de acord ca in apartament sa se faca firma?mentionez ca apartamentul il am din 1998 si m-am casatorit acum o luna.:)
va multumesc pentru ajutor.
Pentru a putea face un sediu de firma la dvs. acasa trebuie sa aveti incheiat un contact de comodat sau de inchiriere cu respectiva societate - in curs de constituire.
Daca vreti sa incheiati ulterior unei alte societati, aceeasta nu-si poate declara sediul tot la dvs. in apartament.
Asociatia de proprietari nu are nevoie de nici un certificat pentru a va da acordul.
Sediu firma
laaura
Buna ziua,
Am si eu o intrebare la dvs. O cunostinta care nu imi este totusi prieten m-a rugat sa ii fac sediul firmei sale in apartamentul meu. As dori sa ... (vezi toată discuția)