avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal

pacta sunt servanda insarcinata in 34 de saptamani de ... La 26 de saptamani mi ` am luat concediu de odihna adika DIN 1 Iulie Pana la 29 Iulie ... Din datele de 2 mi august " sint dus la ANGAJATOR concediu medical , concediu adica prenatal.Angajatoru Mia spus CA Nu Mai pacta sunt Banii de la posibilitatea de concediu prenatal de la CAS DIN cauza Nu ca am indeplinit niste zile.ca CICA trebuia SA ` MI IAU DIN concediu medical 1 iulie la 26 de sapt , concediu prenatal Dar se acorda de la 32 -33 de saptamani.Intrebarea MEA Este am dreptul la concediu prenatal PTR Banii ?
Aveti dreptulla concediu prenatal indiferent de situatia financiara a angajatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu postnatal feketeanita feketeanita Buna ziua!Sunt noua pe aici,si am si eu o intrebare.Sunt insarcinata in sapt 28,iar la recomandarea medicului ginecolog urmeaza sa-mi iau concediul prenatal ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil simales simales Buna ziua.Sunt in crestere copil 1 si insarcinata in 21 saptamani cu bebe 2..Va rog mult sa ma ajutati in urmatoarele : 1.Daca data de nastere a copilului (1) ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Semiluna96 Semiluna96 Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine, va rog frumos, intr-o problema ca deja simt ca o iau razna. Mai am vreo 2 intrebari asemanatoare pe site, insa de cate ori ... (vezi toată discuția)