avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... aer conditionat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

aer conditionat

buna ziua!
Va rog sa ma ajutati intr-o problema....mi-am cumparat aer conditionat....am inteles ca am veoie pe langa multe acte si de acordul vecinilor. Ce pot sa fac daca nu toti vecini isi dau acordul sa imi montez aparatul?
Rog o solutie....Multumesc
Cel mai recent răspuns: gyll , utilizator 13:41, 3 Aprilie 2021
Vorbiti TAMPENII!
litera f spune FOARTE CLAR: "reparații la instalațiile interioare, la branșamentele și racordurile exterioare, de orice fel, aferente construcțiilor, IN LIMITELE PROPRIETATII, montarea sistemelor locale de încălzire și de preparare a apei calde menajere cu cazane omologate, precum și montarea aparatelor individuale de climatizare și/sau de contorizare a consumurilor de utilități". Peretele exterior al unui bloc NU ESTE PROPRIETATEA LUI, este proprietate COMUNA.
Este foarte limpede ca "in limitele proprietatii" se refera la intreaga lista, INCLUSIV LA AC SI CAZANE DE INCALZIRE, deoarece este evident ca nu ai voie sa montezi un cazan de incalzire pe acoperisul blocului fara acordul coproprietarilor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Aprilie 2021
gyll, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. vecinul de langa apartamentul meu și-a montat aparatul ... Mihaela Mihaita Mihaela Mihaita Bună ziua. Vecinul de langa apartamentul meu și-a montat aparatul de aer conditionat pe peretele exterior al meu fără să-mi ceara acordul. Ce soluții ... (vezi toată discuția)
Instalare cazan, boiler alta instalatie de caldura/apa calda im82 im82 Buna ziua, Locuinta la bloc. Pentru instalarea unui cazan sau boiler sau alta instalatie de generare a apei calde menajere sau agent termic de ce semnaturi ... (vezi toată discuția)
Aer condiționat montat pe peretele vecinului Elena A M Elena A M In anul 2009 am rugat-o pe vecina mea să îmi permită să montez unitatea externă a aerului condiționat pe peretele exterior al blocului, sub geamul de la ... (vezi toată discuția)