Eu in calitate de debitor ma judec intro actiune de constatarea perimarii executarii silite cu o societate comerciala, care la momentul acesta este reprezentata de catre un lichidator . La primul termen lichidatorul depune Intampinare prin care afli cu surprindere ca , intre executor si lichidator au aparut subit niste acte pe care eu nu le recunosc si care ei vor sa mi le opuna ca acte intreruptive a cursului perimarii. Cum trebuie sa procedez: cer inscrierea in fals a acestor acte? Cum se numeste proba prin care solicit verificarea registrelor de corespondenta a executorului si a lichidatorului? Pot cere instantei sa faca adresa si Postei Romane pentru a verifica daca aceasta corespndeta a fost efectuata prin serviciile postale?
Va multumesc!
inscrierea in fals a unor acte este o procedura foarte grea, anevoioasa...si adeseori duce la disjungerea cauzei ...deci inca un proces...timp in care cauza principala este suspendata...cel mai bine ar fi sa incerci sa aduci proba de la posta romana...desi ma tem ..ca ar putea fi invocat articolul din constitutie...cu confidentialitatea corespondentei...inclusiv a datelor de expediere...dar ei trebuie sa le depuna ca probe...ca sa poata demonstra intreruperea perimarii ...
inscrierea in fals a unor acte este o procedura foarte grea, anevoioasa...si adeseori duce la disjungerea cauzei ...deci inca un proces...timp in care cauza principala este suspendata...cel mai bine ar fi sa incerci sa aduci proba de la posta romana...desi ma tem ..ca ar putea fi invocat articolul din constitutie...cu confidentialitatea corespondentei...inclusiv a datelor de expediere...dar ei trebuie sa le depuna ca probe...ca sa poata demonstra intreruperea perimarii ...
Multumesc pt. raspuns!
Ar fi mai bine sa cer Asigurarea dovezilor registrelor de intari-iesiri ale executorului judec. si lichidatorului?
In ce consta aceasta proba? Cum trebuie ceruta daca am deja aceasta actiune pe rol de constatarea perfimarii si ce cer efectiv? Eu vreu sa se asigure inregistrarile in Registrele acestor doi pt. a nu fi inlocuite cu altele!
Multumesc!
Oricine are interes să constate de urgenţă mărturia unei persoane, părerea unui expert, starea unor lucruri, mişcătoare sau nemişcătoare, sau să dobândească recunoaşterea unui înscris, a unui fapt ori a unui drept, va putea cere administrarea acestor dovezi dacă este primejdie ca ele să dispară sau să fie greu de administrat în viitor.
Cererea se va îndrepta la instanţa care judecă pricina.
Trebuie sa arati in în cerere dovezile a căror administrare o pretinzi, faptele ce voieşti să le dovedesti, precum şi primejdia întârzierii sau învoirea pârâtului.