avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cont asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cont asociatie proprietari

1. Cum pot sa aflu contul asociatiei de proprietari unde pot plati intretinerea. Administratorul si presedintele blocului refuza sa mi-l dea pe motiv ca pot '' sa fur bani din acest cont''.
2. Este normal ca reparatiile cu liftul si ghena de la scara A sa fie repartizate si in cheltuielile cu intretinerea aferenta apartamentelor de la scara B ?
Cel mai recent răspuns: carmi1181 , utilizator 16:37, 26 Ianuarie 2008
1. Vezi Legea nr. 230/2007, mai ales art. 10. Daca vor continua sa refuze, fa sesizare la Primarie sau chiar la Politie.
2. Nu numai ca nu e normal, e ilegal.
"nu numai ca nu este normal, este ilegal"
Ovidiu, poti mentiona baza legala pentru raspunsul tau ? Am si eu o problema de acest fel si nu reusesc sa o rezolv. Multumesc mult.
Ghena si liftul de la scara B sunt parti comune doar ale proprietariilor de la acea scara.

Cei de la scara A care platesc pentru reparatia de la scara B se afla in situatia de a plati "benevol" costurile de reparatie pentru proprietatea altora.
Revin cu rugamintea de a mentiona baza legala. Proprietatea comuna se defineste la nivel de tronson (scara) sau la nivelul condominiului ?
Baza legala este Legea 230/2007 privind organizarea asociatiilor de proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota parte cheltuieli bloc Adrianro2019 Adrianro2019 Cota Parte Cheltuieli Bloc Daca într-un bloc cu 4 scări la o scară se fac reparații, de orice natură, fie că sunt conducte, fie că este o ușă de la ... (vezi toată discuția)
Coloana apa calda/rece proprietate comuna sau nu ? bogdanro2005 bogdanro2005 Buna ziua, sper ca ma puteti ajuta macar cu niste sfaturi. Sunt membru a unei asociatii de proprietari din bucuresti . Trebuie schimbata intreaga coloana de ... (vezi toată discuția)
Daune de la vecinul care si-a reparat singur acoperisul ariana03 ariana03 Buna ziua, in decursul anului trecut, vecinul de la etajul 4 a luat hotararea de a repara acoperisul, fara sa consulte toti vecinii de pe tronson, fara sa faca ... (vezi toată discuția)