Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →
- In 2004 am semnat un angajament de confidentialitate si neconcurenta, care prevedea, printre altele, ca in urma efectuarii unui training, sunt obligata sa raman 2 ani in institut, altfel voi suporta contravaloarea cheltuielilor ocazionate.
- in ianuarie 2005 am participat la un training in strainatate, si am semnat un act aditional care ma obliga la 5 ani in institut, sau altfel voi plati integral contravaloarea trainingului (mentionez ca acest act aditional are doar un numar, dar nu este datat.... De asemenea, desi ar fi trebuit sa primesc un exemplar in original, nu mi s-a dat... am reusit sa fac rost de o copie dupa un an si dupa multiple cereri adresate conducerii)
- se pare ca tot in 2005 am mai semnat un nou angajament de confidentialitate si neconcurenta, la care, de data aceasta, era stipulata suma de 10000 E in cazul in care plec mai devreme de 2 ani de la terminarea unei instruiri.
- in august 2007 mi-am depus demisia... ma pregateam sa platesc o suma relativ normala, pentru t