avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indrumati-ma si pe mine
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indrumati-ma si pe mine

Am fost disponibilizata de la utimul loc de munca unde am lucrat 5 luni. La locul anterior am lucrat 3 ani si am fost sa-mi completeze adeverinta pentru somaj . Cand mi-a dat adeverinta am observat ca am fost trecuta in fara plata doua luni , iar in cartea de munca nu reiese acest lucru, mentionez ca nu am facut cerere de concediu si am beneficiat de program de lucru normal . La somaj nu mi-a primit dosarul pana nu se rezolva aceasta problema . Ce trebuie sa fac ? Indrumati-ma si pe mine va rog .
Cel mai recent răspuns: Daniela Camelia Nicolae , Consilier juridic 13:01, 3 August 2010
va duceti la ITM si cautati inspectoarea de care apartine firma.ii aratati adeverinta si cartea de munca si solicitati sa va lamureasca dansa despre ce confuzie e vorba, mai ales ca nu puteati fi in CFS fara sa semnati o cerere in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cfs urmat de somaj se poate mmcor mmcor buna ziua am si eu urmatoarea problema: din noiembrie 2009 SUNT IN CFS, pe 1 februarie 2010 am primit preaviz de trimitere in somaj fiind in cfs pe 1 martie ... (vezi toată discuția)
Concediere sot si sotie aceeasi unitate art65 alin 1 maryabuta maryabuta buna ziua .am o noua nelamurire.astazi am reusit sa ridic cartile de munca a mea si a sotului de la itm.magazinul unde am lucrat ,a fost inchis din luna ... (vezi toată discuția)
Cfs -carnet de munca eujad eujad in carnetul de munca se trec nr de zile de CFS calendaristice sau lucratoare?o inspectoare a zis ca se trec calendaristice.dar am salariati din 1974 .... (vezi toată discuția)