avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CFS -carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CFS -carnet de munca

in carnetul de munca se trec nr de zile de CFS calendaristice sau lucratoare?o inspectoare a zis ca se trec calendaristice.dar am salariati din 1974 ....
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:57, 8 Aprilie 2009
in decizia de desfacere a contractului individual de munca precum si in carnetul de munca se trec zilele de CFS-calendaristice
Nu se trec zile de cfs in decizia de incetare a contracrului individual de munca.Se da o decizie separata in care se suspenda CIM pe perioada de CFS iar aceasta se inscrie in cartea de munca. Atit la CFS cit si la CM sunt zile calendaristice
Ultima modificare: Miercuri, 8 Aprilie 2009
ContSters21696, utilizator
1. Cererile de CFP se fac in zile calendaristice (de la data ... pana la data ...).
2. Tocmai pentru ca aveti salariati din 1974 nu aveti de unde sti acum cate zile lucratoare au fost in acel an (ati putea dar e mai greu si nu se merita) asa ca treceti asa cum le aveti in evidentele dvs.
3. Eu, la sfarsitul unei decizii de incetare a CIM trec si perioadele nelucrate de salariat (nemotivate, medicale, CFP etc.) si apoi le duc la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii fara plata eujad eujad societatea , pentru a evita dispoznibilizari , cere salariatilor sa isi faca cereri de concediu fara plata pentru 10 zile. dupa care, daca situatiua nu se ... (vezi toată discuția)
Cfs urile neon butterflies neon butterflies Trecerea cfs urilor in carnetul de munca este obligatorie? unde se prevede? (vezi toată discuția)
Concedii fara salariu alina_vi alina_vi avand in vedere criza din tara, patronul a trimis in cfs o parte din salariati. cativa dintre ei se lichideaza. inscrierea cfs in carnetele de munca se face ca ... (vezi toată discuția)