avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestatie la executare+suspendare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestatie la executare+suspendare

Socrii mei, in judecata cu Comisia Locala a Fondului funciar, au obtinut o hotarare definitiva si irevocabila , ce a fost investita cu Formula executorie.
Socrii au contractat un executor judecatoresc care adat curs procedurilor legale.
Comisia locala a depus contestatie la executare plus suspendare (motivand ca hotararea nu era investita cu formula executorie, desi aceasta era). Contestatia s-a judecat, a fost respinsa, iar acum Comisia Locala face recurs pe motiv ca nu a primit citatie pentru termenul de judecare a investirii cu formula executorie.
Era obligatorie prezenta Comisiei la investirea cu formula executorie sau se putea judeca in lipsa?
Daca era obligatorie, ce act legal prevede acest lucru?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 18:08, 3 August 2010
Nu era necesara prezenta niciunei dintre parti la investirea cu formula executorie a sentintei.Nu va speriati,incearca sa traga de timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisia locala evita retrocedarea terenului-contestatie in anulare cornel-victor cornel-victor Socrii mei au cerut Primariei locale retrocedarea unei suprafate de 4700 mp rezultata dintr-o mostenire. Comisia Locala a Fondului Funciar le-a respins ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie cornel-victor cornel-victor In baza unei hotarari irevocabile am obtinut investire cu titlu executoriu. In acelasi timp aceasta hotarare irevocabila a fost atacata cu contestatie in ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila imbroserv imbroserv Curtea de Apel Bucuresti a respins recursul formulat de cealalta parte, solutia fiind irevocabila. 1. Daca solutia este irevocabila, hotararea mai poate fi ... (vezi toată discuția)