avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am bani la cec .cum fac sa-i recuperez?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am bani la cec .cum fac sa-i recuperez?

buna seara .avem banii socrului meu ramasi la cec.,si socrul meu a decedat in anul 2000 .sotul meu este singurul mostenitor deoarece nu mai are frati .In ziua inmormantarii socrului meu ,ni s-a furat cecul de concubina lui care traise in concubinaj cu ea ,adica fara acte .sotul meu a fost la cec unde au fost depusi banii ,si n-am avut cu ce dovedi ca avem bani in cec .Cei de la cec i-au zis sotului sa scoata taxa de succesiune , ca sa poata dovedi ca este singurul mostenitor..
Cel mai recent răspuns: silvia p , utilizator 18:36, 4 August 2010
Concubina nu putea sa scoata banii de la CEC , chiar daca avea libretul respectiv. Sotul dvs. este unicul mostenitor, si daca dovedeste acest lucru cu actele mentionate in mesajele de mai sus poate sa scoata banii. Mult succes!
Dar ce ati facut oameni buni =10ani=????
Se mai compara valoarea banilor de atunci cu cei de acum???
Macar daca era valuta...dar asa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dislexic dislexic Mama a 3 frati a decedat in data de 01.10.2005, lasand mostenire o casa cu gradina - 700mp. La 01.03.2007 au fost platite impozitul, lumina etc doar de catre ... (vezi toată discuția)
Succesiune d_aliss d_aliss Tatal sotului meu a decedat in luna mai a acestui an. In urma lui au ramas mama sa,o sora si doi fii (unul dintre ei este sotul meu) . In momentul in care a ... (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns concret !!! redialboss redialboss se poate executa silit apartamentul pentru credite de consum nerambursabile stiind faptul ca apartamentul respectiv nu este proprietate personala ci este ... (vezi toată discuția)