avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

cum se procedeaza cu succesiunea dupa mama mea [tatal fiind decedat mai demult]daca suntem doi frati iar fratele meu renunta la mostenire ,cam la cat se ridica costurile actelor la notar? multumiri
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:33, 3 August 2010
Daca doriti sa lasati totul nepotilor poate sa dea fratele dvs. declaratie de renuntare si sa nu mai dezbateti nici o succesiune.
Banuiesc ca va intelegeti cu parintii nepotilor, sa se descurce ei dupa decesul dvs. ( in sensul in care sa renunte si ei si sa culeaga nepotii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea succesiunii. Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, In cazul in care se procedeaza la deschiderea succesiunii, ce trebuie stiut in momentul in care cel care solicita succesiunea, se prezinta la ... (vezi toată discuția)
Reprezentarea succesorala in clasa a ii-a de mostenitori M_arina M_arina In urma cu o luna a decedat sora tatalui meu. Nu a fost casatorita, nu a avut copii, parintii ei nu mai traiesc. A avut 4 frati, din care doar unu mai este ... (vezi toată discuția)
Despre mostenire radud62 radud62 In acest an ambii parinti au decedat( aprilie 2012). A ramas o casa si terenul aferent. Suntem trei frati: doi locuiesc in alte localitati iar o sora ... (vezi toată discuția)