A fost odata ca ca ca niciodata, pe vremea cand pamantul era mai mult lat decat lung, un scriitor iscusit intr-ale slovei, caruia tare ii mai placea sa-si amuze cetitoriu.
Si iata ce asternu' el pe hartie (la 5.42 dimineata :))...inainte de a-si varsa cafeaua pe tastatura ):
De ce sa ne trezim?
Iar cu privire la fir.......fir intins!
Unde ramasesem?
Bine, dragii mosului - da, mi-am amintit!
Da, la diabolica Elena Cosanzeana - buna femeie, dar suflet rau avea.
Era blonda, tare blonda, atat de blonda incat.........
Blonda Elena Cosanzeana are radacinile negre la par… Asadar… fara atac la blonde! Ca Tara Minunilor de blonde ar fi salvata – daca brunetele nu s-ar mai vopsi, sa le strice firma!
Zice-ti mai departe… :D
Mama ei avea toate sansele sa fie bruneta… in zona din care se trage… :D
Dar, sa zicem ca nu se refera la par… ci la creier decolorat! Apoi… in Tara Minunilor nici ca se poate ceva mai adevarat! Orice e posibil, orice se consuma!
Dar cum zicea povestitorul… Cu matza-n sac… Supusii – multi, suparati si crizati – au stat ei stramb la un moment dat si au gandit drept: pe rege cu matza-n acelasi sac au bagat…
O fi blonda Elena Cozanzeana,dar nu e un motiv sa-mi schimb culoarea parului...:)
De aceea, sa vorbim de celelalte "insusiri" ale ei si nu de culoarea parului "balai"...
Asadar... continuam..
Ea,. cred ca e "fata mosului" din poveste.... prea stie sa mature, sa puna muraturi, sa impleteasca mantie imparatului, sa calareasca ;)., ce mai... stie sa faca de toate..
NUmai ca.. sacul ei e sac de firma. E tare strangatoare si sac cu sac.. a strans colectia..