Buna ziua
Problema mea se pune in felul urmator: am fost in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani pana la data de 15 iulie 2010. Cand m-am prezentat la serviciu dl adm. mi-a spus ca nu mai are nevoie de mine. Gasindu-mi in alta parte am fost de acord sa-mi dau demisia la zi, demisie care mi-a si fost acceptata imediat. Singura problema este ca eu mai am concediu de odihna neefectuat inca de acum 2 ani, inainte de nasterea fetitei, in cuantum de 23 zile. Mai mult societatea la care lucram este in insolventa.
Administratorul judiciar imi spune ca suma de bani mi s-a prescris ca atare nu o mai pot solicita, insa eu stiu ca prevederile legale in ceea ce priveste concediul neefectuat inainte de intrarea in CCC se va solicita la plata dupa reintegrarea in munca imediat dupa terminarea acestuia. Sau ma insel?
Mai mult contabila societatii a calculat toate zilele ramase de concediu neefectuate si le va trece pe statul de plata de pe luna august. Acum practic ar ramane de vazut daca se platesc? Sau?
Administratorul judiciar are dreptate, intrucat vedeti prevedrile Codului Muncii, precum si ale CCMUNN.
Cu alte cuvinte nu aveti dreptul decat la plata cotravalorii CO pe anul acesta, pentru zilele lucrate efectiv.
care zile lucrate efectiv pe anul acesta? Cand eu am fost in concediu de crestere a copilului din 15 iunie 2008 pana in 15 iulie 2010 data la care mi-am dat demisia?
Co restant
roxana82
buna ziua! sunt invatator suplinitor(an de an la 31 august imi inceteaza cartea de munca,iar pe 1 sept incepe iar,tot pt un an).in anul 2007 am nascut si am ... (vezi toată discuția)