avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asigurare de sanatate

Buna ziua! Am si eu o intrebare. Tatal meu nu este angajat nicaieri, nu are nici o sursa de venit si vrea sa-si faca asigurare de sanatate (sa plateasca in fiecare luna contributie la CAS) . Imi spuneti va rog ce trebuie sa faca?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 09:58, 4 August 2010
1. Merge la Casa de Asigurari de Sanatate cu actul de idntitate si incheie un contract de asigurare sociala.
2. Venitul minim asigurat este salariul minim pe economie (600 lei) iar contributia lunara este de 10,7% din venitul asigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de asigurari de sanatate danielastoen danielastoen um pot sa ma inscriu la casa de asigurari de sanatate daca nu sunt angajat si nu am venituri ?Vreau sa platesc cotizatia.Ce documente trebuie sa depun si unde ? (vezi toată discuția)
cat trebuie sa platesc la cass? 22081961 22081961 Am terminat somajul , in prezent nu am nici un loc de munca , ce acte imi trebuie ptr. a incheia ce CJAS contract pentru a beneficia de servicii ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor de asigurari sociale de sanatate ion emil ion emil Buna seara. Am urmatoarea intrebare. Sotia mea a terminat perioada de somaj,si doreste sa plateasca contributia la asigurarile de sanatate din mana. In ultimii ... (vezi toată discuția)