avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere individuala cod CAEN 9002 - activitati ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere individuala cod CAEN 9002 - activitati suport interpretare artistica

Buna ziua. Mi-am facut o intreprindere individuala cu activitatea principala "SONORIZARE" pentru nunti, botezuri, majorate, etc. Intrebarea mea este daca imi trebuie si casa de marcat sau numai facturier si chitantier ? Banuiesc ca o sa lucrez in proportie de 99 % doar cu persoane fizice si peste tot unde am intrebat nimeni nu stie exact daca trebuie sau nu.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 14:10, 4 August 2010
Va este suficient facturier si chitantier!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din activitati independente Vladmih Vladmih Buna ziua, As avea si eu o intrebare legata de obtinerea de venituri din activitati prestate ca persoana fizica nu PFA sau SRL. Concret este vorba de ... (vezi toată discuția)
Chitantier pt psiholog clinician si facturier? danielavasile danielavasile Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu informatii despre ce am de facut pt a lucra corect ca psiholog clinician. Am toate actele ok pe cabinet individual, totul ... (vezi toată discuția)
Imi trebuie casa de marcat ptr traduceri la un srl? CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 Lucrez si cu persoane fizice si juridice, imi trebuie si mie casa de marcat, am facturier si chitantier, nu sunt suficiente? multumesc (vezi toată discuția)