avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintarea minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintarea minorului

va rog din tot sufletul ajutati-ma sa formulez o cerere pt incredintare minorului:(
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 14:56, 4 August 2010
tastati in google...model cerere incredintare a minorului si sa vedeti cate modele gasiti. daca nu gasiti dati-mi un mesaj privat si va trimit eu.
multumesc
Chemare in judecata pentru incredintarea copilului minor: [ link extern ] /
L.C.:luck:
cererea trebuie sa o motivati pe situatia de fapt si sa o motivati in drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara(rog raspuns urgent) rodica_dumitrean rodica_dumitrean Buna ziua .rog un avocat sa ma invete ce trebuie sa fac pentru a actiona in judecata pe tatal copiilor mei,pentru pensie alimentara.Daca se poate sa-mi ... (vezi toată discuția)
Cerere ordonanta presedintiala Biianca Biianca Buna seara. As avea si eu o rugaminte la dumneavoastra daca ma puteti ajuta cu un model de cerere ordonanta presedintiala suplinire consimtanantul tatalui ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Eladaela Eladaela In cazul in care copiii mei au 17,respectiv 14 ani,de catre cine trebuie formulata cererea ptr pensie de intretinere??(tatal lor nu mai locuieste cu noi,dar nu ... (vezi toată discuția)