Buna ziua! Am o nelamurire, in cazul in care pentru un singur debitor exista mai multe debite, din contracte diferite, trebuie facuta cerere de somatie de plata pentru fiecare in parte sau se introduc toate in aceeasi cerere ?
E suficienta o singura ordonanta de plata (OUG 119/2007), atasand contractele, facturile si alte inscrisuri doveditoare...creanta trebuie sa fie certa, lichida si exigibila.
As mai avea o intrebare; in cazul unuia contract, factura emisa a fost trimisa prin posta insa nu se mai gaseste confirmarea de primire.Mentionez ca ulterior a fost trimisa o adresa cu o situatie a facturilor neplatite, printre care si aceasta, fara ca debitorul sa o conteste, insa nici nu a acceptat o in vre-un fel.
Se poate, in cel mai rau caz, respectiva factura nu va fi luata in calcul si se va admite ordonanta in parte.
avocat Radu Stan
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Primarie - judecata
iarina_73
Am un contract de achizitie publica cu o primarie. Nu pot sa imi recuperez banii pentru care am lucrat. As vrea sa o achtionez in instanta. Ce ma sfatuiti sa ... (vezi toată discuția)