avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenitor atacat in instanta pentru retrocedare in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenitor atacat in instanta pentru retrocedare in natura a unui imobil nationalizat

Parintii mei au cumparat in baza unei legi din 1973 un imobil prin COMCAS , ei au decedat , eu ca mostenitor am fost chemat in instanta ca intimat-parat, instanta de fond dispune daune reclamantului , suntem la apel , dar eu cred ca nu am calitatea de intimat - parat . Cum sa procedez ? Ce trebuie sa scriu in intampinarea care trebuie s-o trimit la Curtea de Apel ? Rog sa ma ajutati nu ma descurc in terminologiile juridice , sunt doar inginer mecanic de meserie . Multumesc .
Cel mai recent răspuns: gorbe.vasile , utilizator 09:12, 6 August 2010
dvs sunteti apelant sau intimat in apel?
Sunt intimat - parat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru apel, daca acesta a fost admis, este obligatorie o alta ... vanga vanga Pentru apel, daca acesta a fost admis, este obligatorie o alta intampinare si in ce interval de timp trebuie depusa? Am fost parata intr-un proces de ... (vezi toată discuția)
Este sau nu tardivitate? NICULIN NICULIN Este sau nu TARDIVITATE? Buna seara! Este urmatoarea situatie: Se face apel de catre paratii/apelati. Instanta comunica tuturor, documentul de apel. In ... (vezi toată discuția)
Nelamurire apel goe1973 goe1973 Daca intr-un proces am fost reclamant si parata a facut apel,deci e apelanta,eu ce scriu in intampinare ca sunt? Subsemnatul XY in calitate de ....? In baza ... (vezi toată discuția)