avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poluare de zgomot
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poluare de zgomot

Buna ziua!Am o mare problema cu care ma confrunt de vreo 7 luni.In spatele casei noastre exista un atelier de tamplarie autorizat,care produce un zgomot infernal cu utilajele pe care le foloseste in curte.Lucrarile incep dimineata la ora 7 pana la ora 18,inclusiv si sambata.Am fost si la Garde de Mediu si am pus reclamatie,dupa care ei au masurat zgomotul produs de aceasta firma.(acum astept rezulatatul masurarii).Dupa parerea mea masurarile efectuate de Garda de Mediu nu au fost facute intr-un mod corespunzator,deoarece nu au fost pornite toate utiliajele existente care produc zgomotul.Oare suntem nevoit sa suportam zgomotul?Ce alte masuri pot fi luate?E normal ca un astfel de firma sa primeasca autorizatie langa case particulare construite de 45 de ani?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 14:48, 4 August 2010
La modul cel mai sincer va spun ca cu aceeasi problema ma confrunt si eu.Aceleasi sesizari le-am facut ca dvs iar efectul a fost nul.Nu mi-a mai ramas decat sa dau in judecata firma care produce zgomot infernal si accentueaza poluarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul(srl) ma deranjeaza cu zgomot ContSters219511 ContSters219511 Buna ziua, O societate comerciala si-a deschis anul trecut un atelier de tamplarie in imediata vecinatate a locuintei parintilr mei. Noi am facut o sesisare ... (vezi toată discuția)
Amplasare a unei intreprinderi in centrul localitatii, perturbare maxima a linistii publice adinaslujitoru adinaslujitoru Buna ziua, Doresc sa va prezint o situatie care se intampla in centrul comunei, si care terorizeaza toti vecinii din prejurul perimetrului, si anume: s-a ... (vezi toată discuția)
Poluare fonica ! inca din 2019 ma confrunt cu o problema de poluare ... eduardoo eduardoo Buna ziua! Inca din 2019 ma confrunt cu o problema de poluare fonica provenita de la salile de festivitati ale unui resaturant situat la 150 mt de locuinta ... (vezi toată discuția)