avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... locatarii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

locatarii

Buna ziua , locuiesc la etajul IV ,am facut proiect aprobat pentru construirea unei sarpante din lemn(proiectul nu este pe numele meu - pe numele asociatiei de locatari)nu am finalizat lucrarea adica mai am jgheaburile si burlanele dar din motive personale nu le-am montat inca .Toata apa cand ploua curge anapoda(in balcoane la oameni ,pe peretele blocului ,ajunge la subsol...) pot fi responsabil de aceste lucruri.....Autorizatia de constructie este valabila un an de zile.
-Acoperisul blocului pe care l-am facut din banii mei ,nu a contribuit nimeni este comun pentru toata scara acum?!!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 14:11, 5 August 2010
Autorizatia este pe numele asociatiei de locatari. Deci, cine este proprietarul?...
Intreg dosarul este facut pe numele asociatiei de locatari;eu am umblat si platit absolut tot:taxe ,autorizatii.......(proiectul/dosarul este la mine )
ati procedat legal intrucat asociatia are obligatia sa repare partile comune.in cazul in care asociatia nu vrea sa plateasca costul lucrarii ii puteti da in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie asociatia de proprietari Stanca81 Stanca81 Buna ziua,   Ma confrunt cu o situatie neobisnuita: in 2008 am achizitionat o locuinta la ultimul etaj al unui bloc din Bucuresti. Balconul locuintei era ... (vezi toată discuția)
Probleme burlan crisss2011 crisss2011 Buna ziua Am cumparat acum o luna un apartament la etajul 4. Acesta are sarpanta deasupra facuta acum multi ani , nu stiu daca este facuta cu autorizatie nici ... (vezi toată discuția)
Problema burlan drenare apa pluviala petschovschi petschovschi In imobilul nostru avem o problema cu un burlan de evacuare a apei pluviale: http://postimage.org/image/zcy1dphpt Blocul a fost proiectat cu burlanul ... (vezi toată discuția)