Buna ziua , locuiesc la etajul IV ,am facut proiect aprobat pentru construirea unei sarpante din lemn(proiectul nu este pe numele meu - pe numele asociatiei de locatari)nu am finalizat lucrarea adica mai am jgheaburile si burlanele dar din motive personale nu le-am montat inca .Toata apa cand ploua curge anapoda(in balcoane la oameni ,pe peretele blocului ,ajunge la subsol...) pot fi responsabil de aceste lucruri.....Autorizatia de constructie este valabila un an de zile.
-Acoperisul blocului pe care l-am facut din banii mei ,nu a contribuit nimeni este comun pentru toata scara acum?!!
Intreg dosarul este facut pe numele asociatiei de locatari;eu am umblat si platit absolut tot:taxe ,autorizatii.......(proiectul/dosarul este la mine )
ati procedat legal intrucat asociatia are obligatia sa repare partile comune.in cazul in care asociatia nu vrea sa plateasca costul lucrarii ii puteti da in judecata.
Probleme burlan
crisss2011
Buna ziua
Am cumparat acum o luna un apartament la etajul 4. Acesta are sarpanta deasupra facuta acum multi ani , nu stiu daca este facuta cu autorizatie nici ... (vezi toată discuția)