avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Competenta parchetului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Competenta parchetului

Carui parchet trebuie sa ma adresez ca sa depun o plangere impotriva unui fost angajat pentru concurenta neloiala pe care a savarsit-o in timp ce era angajat la noi, parchetului de pe langa judecatorie sau parchetului de pe langa tribunal?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:47, 4 August 2010
Vedeti Legea nr. 11/1991 privind combaterea concurentei neloiale -modificata si actualizata. Depinde unde se incadreaza fapta lui...raspunderea acestuia poate fi civila, contraventionala sau penala. Daca se ajunge in instanta, competenta este a tribunalului. Faceti o sesizare la Oficiul concurentei din localitatea dumneavoastra.
Multumesc
indicat ar fi sa faceti plangere la parchetul de pe langa tribunalul in raza careia aveti sediul firmei. veti vedea daca parchetul isi va declina competenta sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fosta angajata foloseste fotografiile la care a avut acces cand lucra - in baza carei legi poate fi trasa la raspundere? mauzer mauzer va supun ATENTIEI O SPETA INTERESANTA, CRED SI SPER. O PERSOANA ESTE CREATOARE DE MODA, ARE SI SC PRIN CARE ISI DESFASOARA ACTIVIT. FACE FOTOGRAFII CU HAINELE ... (vezi toată discuția)
Obligatia de predare a marfurilor contrafacute alinabarbos alinabarbos Imi poate spune cineva daca gasesc un text de lege din care sa rezulte obligatia de predare a bunurilor contrafacute ? (vezi toată discuția)
Concurenta?? paskl paskl Buna ziua Lucrez la o firma care are obiect de activitate vanzarea marfurilor cu ridicata Nemultumit de salar mi-am deschis si eu o firma cu acelasi obiect ... (vezi toată discuția)