Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la speta mea. Bunica mea doreste sa ne vanda 8 hectare de pamant mie si fratelui meu, cate 4 ha de fiecare. Mama noastra este de acord. Problema este ca pamantul figureaza pe 2 titluri de proprietate, unul al bunicii, unul al surorii sale in viata (care este de acord) si unul al surorii sale decedate si dupa care nu s-a facut succesiunea. La notar se poate face contractul de vanzare cumparare intre noi si bunica pe baza celor 2 titluri sau trebuie ca bunica sa deschida succesiunea pt pamantul surorii ei decedate din 2004? Se mai poate face succesiunea ? Va multumesc anticipat pt ajutor.
trebuie dezbatuta mai intai succesiunea dupa sora decedata a bunicii, bunica sa accepte succesiunea si apoi sa va vanda ceea ce detine.. la fel si sora in viata a bunicii..multa bafta!
avocat Petre Enache
Daca sora decedata a bunicii a detinut un TP in care figureaza aceleasi terenuri care se regasesc in TP-ul bunicii, nu cred ca se pot vinde fara succesiune dezbatuta.
Dar cum s-au eliberat doua Titluri pentru aceleasi suprafete?
Succesiune
vali_ned
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la speta mea. Bunica mea doreste sa ne vanda 8 hectare de pamant mie si fratelui meu, cate 4 ha de fiecare. Mama ... (vezi toată discuția)