-buna seara-sunt implicat intr-un dosar civil,practic rezolutiune contract in care paratul ma tot amana cu diverse intampinari false si angajari de avocat.....etc.as vrea sa stiu timplu in care se va solutiona procesul si cu ce ma poate amana in contiunure...?Eu am angajat un avocat care nu prea are raspunsuri la intrebarile mele.As dori sa schimb avocatul dar eu am platit deja taxa de timbru .....si o buna parte din banii avocatului.Ce as avea de facut in contiunare?si ce sfaturi imi dati sa solutionez repede cazul inainte ca paratul sa ramana fara proprietati?
Nu stiu natura rezolutiunii promovata de dumneavastra. Referitor la termene exista anumite proceduri care intarzie un proces, dar fara de care sentinta ar putea suferi o casare (lipsa de procedura, lipsa de aparare etc). Exista mai multe posibilitati ca termenele sa nu mai curga in favoarea paratului sau sa nu existe riscul instrainarii de bunuri. O astfel de solutie ar fi sechestrul asigurator asupra bunului care se poate cere separat. Singurul incovenient il reprezinta cautiunea care se achita la valoarea bunului.
Odata ce esti in litigiu cu el.....nu mai are voie sa instraineze nici un bun daca este pe numele lui ....si celelalte..probleme ..cu taraganarea....este normal....instanta accepta sau nu ....si ar fi bine sa-ti cauti un alt avocat......sincer care are raspunsuri la intrebarile tale.Si inca ceva ...daca are "tupeul" sa instraineze bunuri imobile...........stai linistit ca se anuleaza tot.......prin instanta. SUCCES
Nu este asa usor de "anulat tot". Daca este vorba de imobile sau de mobile pentru a anula aceste acte este nevoie de alta actiune in justittie si trebuie sa dovedesti reaua credinta a cumparatorului, adica faptul ca acesta stia de faptul ca bunul se afla in litigiu. O varianta mai simpla si mai ieftina ar fi ca acest ltigiu al tau sa il notezi la cartea funciara a imobilului (asta daca este vorba de imobil). Aceasta notare are titlu informativ dar tine eventualii cumparatori la distanta.
Va rog frumos, in viitor, sa va cenzurati afirmatiile pe care le faceti, astfel incat sa evitati "atacul" (direct/indirect) la adresa colegelor care va raspund, pastrand o atitudine civilizata.