avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vatamare corporala savarsita de catre un animal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vatamare corporala savarsita de catre un animal

Buna seara!Imi poate spune cineva ce masuri se pot lua in impotriva unui proprietar al carui caine ataca in permanenta oameni si totusi este lasat in continuare liber.Tatal meu a fost muscat de curand de acest caine si din cate am inteles acesta ar apartine unui politist din satul unde a avut loc atacul. Asta inseamna ca trebuie sa mearga sa depuna reclamatie la cea care il detine si probabil ca se va musamaliza totul.Celelalte victime nu au depus plangere din cate am inteles si asta desi a fost atacat si un bebelus.Probabil de frica sau pentru ca oamenii sunt siguri ca nu se poate face nimic.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ...cum s-ar putea solutiona un astfel de caz?Ce masuri ar trebui sa se ia?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 21:38, 4 August 2010
Depuneti reclamatie. Apoi, considerand ca nu se iau masuri, sesizati parchetul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil 6 ani muscat de cainii unui "om" edyeduardo2004 edyeduardo2004 Buna ziua! Duminica nepoata-mea, 6 ani peste cateva zile, ia bicicleta cu voie sa mearga la bunica, 500 m in sat, pe carare, din curtea unui bar a unei d-ne ... (vezi toată discuția)
Problema caini maidanezi cosmindaniel12 cosmindaniel12 Buna ziua! Am o problema complexa si delicata cu niste caini maidanezi. O haita de peste 10 caini este adapostita in curtea Gradinitei de Copii nr.264, ... (vezi toată discuția)
3 caini intr-o garsoniera deranjeaza locatarii Raheli Raheli buna seara, va rog sa ma ajutati cu o opinie. cum putem sa rezolvam situatia unei garsionere in care chiriasii au 3 dulai zgomotosi, care lasa mult par in ... (vezi toată discuția)