avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Absolvent Drept 2010
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Absolvent Drept 2010

Buna ziua, prin intermediul site-ului, as dori sa gasesc o colaborare cu un avocat din Targu-Mures, pentru cei 2 ani de stagiatura. In toamna acestui an sper sa reusesc sa intru in baroul Mures, si astfel am nevoie apoi de un indrumator, pentru a capata o experienta stufoasa in cei 2 ani de stagiu, si totodata sa reusesc sa obtin un venit lunar pentru intretinere.
Sper din suflet sa fiu contactata. Va multumesc, o zi buna!
Cel mai recent răspuns: candidate_of_law , utilizator 13:51, 5 August 2010
Intra pe site-ul baroului Mures - [ link extern ]

Acolo gasesti o lista cu toti avocatii definitivi, majoritatea au numere de telefon doar trecute acolo. Dar ii poti gasi adrese de mail via google.ro. De exemplu scrii "MAIOR MIHAIL avocat Mures".

Dupa ce gasesti adresa de mail le trimiti CV si o scrisoare de intentie. Preferabil dupa ce ai intrat in barou si pe cat se poate sub acoperirea unei note cat mai mari la admitere.

Din topicul asta nu o sa te contacteze nimeni niciodata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum gasiti un avocat indrumator? xm xm Spuneti-mi si mie cum se procedeaza in concret ca sa-ti gasesti un indrumator atunci cand nu ai nici rude avocati si nici bani ca sa-ti platesti stagiatura? ... (vezi toată discuția)
Avocat maestru COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA Buna ziua tuturor, As dori sa va cer sfatul in legatura cu urmatoarea problema: imi doresc foarte mult sa intru in avocatura si sunt dispusa sa investesc ... (vezi toată discuția)
Cum gasesc maestru? av.dudu av.dudu Am luat examenul de admitere in barou (in noiembrie) si nu reusesc sa gasesc coordonator de stagiu, am rugamintea sa imi spuneti si mie, colegii stagiari, cum ... (vezi toată discuția)