Am succesiunea facuta la decesul bunicii din care reiese ca detin niste teren intr-o anumita zona. As dori sa intru in proprietatea lui, dar nu stiu ce trebuie sa fac. De la primaria satului mi s-a zis ca s-a eliberat o adeverinta, dar nu stiu nimic de ea. Nu stiu nici unde este terenul. Ar trebui sa ma adresez la arhiva orasului respectiv? La primarie?Am dreptul la 1/4 din 1000mp teren curte si 1/7 din 0.75 ha teren agricol situat in comuna, stipulat in certificat de mostenitor din 1996
In certificatul de mostenitor pe care il detineti, nu se face referire la vreun act de proprietate pentru suprafetele respective? titlu de proprietate, contract de v-c, ceva? Pentru ca nu puteau fi mentionate in act daca in 1996 nu s-ar fi prezentat notarului respectiv documente care sa ateste dreptul de proprietate al bunicii asupra lor.
De asemenea, terenurile se identifica cu tarla/parcela, asa ca este imposibil ca primaria in cauza sa nu stie ce-i cu ele si unde sunt. Verificati la registrul agricol si la serviciul de taxe si impozite cine figureaza inscris si platind taxele catre stat.