avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia de somaj si indemnizatia pentru handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia de somaj si indemnizatia pentru handicap

Buna ziua. Persoana cu gradul 2 de handicap care intra in somaj beneficiaza simultan de ajutor de handicap si de somaj?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina38.nt , utilizator 13:25, 5 August 2010
Indemnizatia de handicap nu este incompatibila cu indemnizatia de somaj. Se pot incasa amandoua, simultan.
Multumesc, o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corelare indemnizatie de somaj si handicap tinutza_criss tinutza_criss Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca poate beneficia de indemnizatie de somaj o persoana careia i se va desfiinta postul de la o societate comerciala (are 12 ... (vezi toată discuția)
Persoane cu handicap, insotitori, ajutor social. salontanul salontanul Buna ziua, Am o verisoara care beneficiaza de ajutor social. Are un copil minor, bolnav de diabet (handicap gradul 1=grav). Daca mama copilului devine ... (vezi toată discuția)
Pot primi diferenta pensie daca primesc indemnizatie de handicap? Ayana1 Ayana1 Buna ziua, Mama mea beneficiaza de pensie de invaliditate in valoare de 116 lei, la care se adauga diferenta de pana la 400 lei (pensia minima). Asadar, ... (vezi toată discuția)